Политика приватности

Ова Политика приватности служи да вам објасни које податке прикупљамо о вама и како користимо те податке, као и да вам пружимо све друге битне информације у вези са вашим подацима а у вези претраживања и остављања коментара на сајту „Rugby.rs“. Ова Политика приватности допуњује Правила коришћења на овом сајту и мења је у делу који се односи на заштиту личних података, а све у циљу усклађивања са Општом уредбом о заштити података о личности (ГДПР).

Самим приступом сајту и остављањем остављањем електронске адресе у њуслетер ви прихватате Правила коришћења као и ову Политику приватности, који су истакнути на самом сајту. Поред тога, ваше податке обрађујемо на основу нашег Легитимног интереса да бисмо открили и уклонили грешке и техничке проблеме који се могу јавити у вези са претраживањем сајта.

На нашем сајту налазе се наши колачићи као и трећих страна који вам омогућавају да на лакши начин користите сајт и крећете се по истом. Неки од тих колачића се користе и у сврху аналитике, пласирања одређених реклама или предлагања одређених вести. Приликом прве посете сајту, искочиће вам обавештење о свим колачићима које користимо, које податке они узимају и у које сврхе.

Сва питања као и захтеве у вези са вашим подацима можете поставити нашем Службенику за заштиту података о личности на следећу е-маил адресу redakcija@rugby.rs.

У сваком тренутку можете уложити приговор у вези са обрадом ваших личних података, националним телима за заштиту личних података у вашој земљи.

„Rugby.rs“ задржава право да промени или модификује ову Политику. О важним променама и допунама „Rugby.rs“  може обавестити кориснике путем е-маила или објављивањем на сајту. Коришћењем било ког садржаја на „Rugby.rs“  сматра се да сте упознати са најновијим правилима о условима коришћења као и политици приватности.

Ова политика приватности ступа на снагу 06.05.2022.